Jaltest INFO Web

Jaltest INFO Web je online platforma koja Vam omogućuje pristup oblaku tehničkih informacija dostupnih u Jaltestu.
Pristup bez povezivanja s bilo kojim hardverom, s bilo kojeg uređaja, gdje god i kad god želite.
Stotine tisuća kodova i sustava dostupnih iz Vašeg preglednika.
Mjesečna ili godišnja pretplata, prema Vašim potrebama.
Stalno ažurirano.

 

RJEŠAVANJE PROBLEMA PREMA KODU GREŠKE

 

Jaltest INFO Web nudi opis kodova grešaka i uključuje dodatnu pomoć za njihov popravak, kao što su komponente, sheme el. instalacija itd., na isti način kao Jaltest dijagnostika.
Također nudi vodiče za rješavanje problema prema kodovima grešaka, koji su intuitivni i jednostavni za praćenje, omogućujući učinkovit i praktičan popravak.
Bez njih bi bilo izuzetno teško izbrisati sve memorirane kodove grešaka, zbog logike trenutnih upravljačkih jedinica.

 

TEHNIČKI PODACI SUSTAVA

 

Dopuštene vrijednosti područja rada koje moraju registrirati senzori, elektromagnetski ventili i ostale elektronički upravljane komponente kako bi se provjerilo njihovo stanje i po potrebi zamijenile. Uz to, tisuće slika komponenti, njihove lokacije i detalji o pinovima.

 

INTERAKTIVNE SHEME EL. INSTALACIJA

 

Tijekom navigacije kroz sheme električnih instalacija, komponente su istaknute i može se izravno pristupiti tehničkim informacijama, uključujući relevantne dokumente, tehničke podatke, komentare i lokaciju.

 

DIJAGRAMI RADA SUSTAVA

 

Razumijevanje funkcioniranja različitih sustava može biti složen zadatak. Jaltest Info sadži dijagrame pneumatike, elektrike i linija goriva zajedno s njihovim odgovarajućim tehničkim vrijednostima, slikama, lokacijama i još mnogo toga kako bi se ubrzao rad servisera.
 
 

SERVISNA ODRŽAVANJA

 

Ovaj modul pruža preventivna servisna održavanja prema proizvođaču vozila. Obično prema prijeđenoj udaljenosti i/ili radnim satima motora.

 

TEHNIČKI PODACI O VOZILU

 

Tehnički podaci i specifikacije o mehaničkim komponentama vozila kao što su dijagrami remenja i njihovo podešavanje, korak po korak postupci podešavanja ventila, kapacitet ulja i rashladne tekućine te pritezni momenti više komponenti kao što je glava cilindra.

 

VODIČI ZA RJEŠAVANJE PROBLEMA PREMA SIMPTOMIMA

 

Vodiči korak po korak koji omogućuju dijagnosticiranje i popravak vozila na temelju otkrivenih simptoma, koji možda nisu izravno povezani sa zabilježenim kodom greške. Ova vrsta vodiča stalno se ažurira zahvaljujući svakodnevnom iskustvu odjela tehničke pomoći Jaltest Diagnostics.

 

IZDANJA I POSTUPCI

 

Jaltest INFO Web uključuje dokumente o postupcima provjere i inspekcije, osim relevantnih informacija koje omogućuju učenje i obuku korisnika Jaltest INFO Weba u različitim dijagnosticiranim modelima i sustavima.

 

VODIČ ZA ZAMJENU KOMPONENTE

 

Demontaža, provjera i montaža više komponenti objašnjeno u korak po korak vodičima.

 

VREMENA POPRAVKA

 

Kako bi se poboljšalo vrijeme upravljanja i produktivnost radionice, Jaltest INFO Web uključuje registar vremena preporučenih od strane proizvođača za različite postupke popravka i zamjene komponenti.