Košarica0
Ukupno:0,00 kn
Vaša košarica je prazna.

Uvjeti poslovanja

Uvjeti korištenja

 

Uvjeti kupnje 

Isporučitelj naručene robe je Auto-elektrika Novak d.o.o., Nikole Tesle 21, Prelog.
Auto-elektrika Novak d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na adresu Auto-elektrika Novak d.o.o.
Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama (kn) i uključuju PDV.

Naručivanje robe 

Roba se naručuje elektronskim oblikom, odabirom određenih proizvoda, te spremanjem istih u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere robu i potvrdi narudžbu klikom na "Pošalji narudžbu".
Auto-elektrika Novak d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Auto-elektrika Novak d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni prema želji kupca.

Otprema robe 

Naručena roba bit će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Plaćanje robe 
Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

* gotovina / pouzeće
* internet bankarstvo / opća uplatnica 

Dostava je besplatna za iznose računa iznad 2.000 kn, a za iznose računa ispod 2.000 kn cijena je 30,00 kn za narudžbe do 7.5 KG. Narudžbe iznad 7.5 KG računaju se po tarifi od 45,00 kn / 15 KG. Dostava robe na servis i sa servisa za robu sa računa, a za robu čiji iznos premašuje 2.000 kn, te ukoliko se radi o opravdanoj reklamaciji, je besplatan. 

Rok dostave je slijedeći:

1-3 dana, osim za otoke može biti 2-7 dana
Povrat/Reklamacija robe 

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju na Auto-elektriku Novak d.o.o. e-mailom, telefonski ili pismeno.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

* zbog isporuke robe koja nije naručena
* isporučena je roba koja ima grešku ili ima oštećenja koja nisu nastala u transportu 

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Auto-elektrika Novak d.o.o. nadoknadit će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Trajanje jamstva u mjesecima za sve proizvode koji podliježu jamstvu, naznačeno je na ponudi te računu kojeg ste dobili uz proizvod.
Jamčimo da će proizvodi, ako se ispravno koriste, pravilno raditi u jamstvenom roku koji je određen pravilnikom proizvođača, te se obvezujemo otkloniti sve eventualne nepravilnosti u radu o svom trošku u jamstvenom roku.

Jamstvo se može ostvariti isključivo ako se proizvod dostavi na adresu Auto-elektrika Novak d.o.o. u jamstvenom roku s jamstvenim listom, kopijom računa, pripadajućom dokumentacijom, priborom i opisom kvara u pisanom obliku. Za ostvarivanje prava na jamstvo nužno je da je korisnik pri uporabi postupio prema uputama za korištenje, da proizvod nema mehanička oštećenja te da ga nisu pokušale nasilno otvarati i popravljati neovlaštene osobe!

Za kvarove nastale nestručnim rukovanjem, mehaničkim ili toplinskim oštećenjem te višom silom (udar groma, prenapona) jamstvo ne vrijedi.

Ako u jamstvenom roku uređaj nije popravljen za 45 dana od dostave uređaja u naš servis, zamijenit ćemo ga novim ili napraviti povrat novca.
Ako u jamstvenom roku popravak uređaja traje dulje od 30 dana, jamstveni rok se produžuje za trajanje popravka istog.

Rezervni dijelovi za složene uređaje bit će osigurani najmanje 7 godina od prodaje, osim za one koji se ne popravljaju nego zamjenjuju.

Za reklamirane proizvode za koje se ustanovi da su tehnički ispravni naplatit će se usluga dijagnostike prema važećem cjeniku usluga!

Transportne troškove te organiziranje slanja reklamirane robe do našeg servisa snosi kupac u cijelosti.


Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju 

Auto-elektrika Novak d.o.o. obvezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.