Košarica0
Ukupno:0,00 kn
Vaša košarica je prazna.

Centralno zaključavanje

Daljinsko zaključavanje je pomoć da na jednostavan način zaključate i otključate vaše vozilo.

Ako Vaše vozilo ima centralno zaključavanje, potrebno je ugraditi daljinski modul sa dva daljinska upravljača preko kojih će se Vaše vozilo otključavati i zaključavati s lakoćom. Bez guranja kljuća u bravu. To je izrazito učinkovito i korisno tijekom zimskih mjeseci, kada su brave često zalađene i ne mogu se otključati. Ako je brava zaleđena ključ se prilikom otključavanja može zaglaviti i puknuti. Korištenjem daljinskog zaključavanja vrlo lako rješavate taj problem, kao i kada imate pune ruke stvari koje treba staviti u auto. Pritiskom na tipku daljinskog otključavanja direktno se otključavaju vrata vozila preko motorića centralnog zaključavanja, koji se nalazi u vašim vratima, a Vi s lakoćom ulazite u automobil i započinjete vožnju. U kompletu dobivate dva daljinska, modul daljinskog upravljanja i pripadajuću instalaciju, uz mogućnost nadogradnje sustava za otvaranje prtljažnog prostora.
Ako Vaš automobil nema centralno zaključavanje, ono se može naknadno ugraditi, ugradnjom motorića za centralno otključavanje i zaključavanje u vrata vozila.

Set za daljinsko zaključavanje vozila

Neispravan ili oštećen daljinski upravljač

Ako je vaš daljinski jako oštećen ili tipke više ne funkcioniraju kao nekada, u našem servisu vršimo popravak originalnih daljinskih upravljača i zamjenu originalnih kućišta a možemo Vam naručiti i programirati novi daljinski upravljač. 

 

Imate problema sa postojećim centralnim i/ili daljinskim zaključavanjem?

Na pravom ste mjestu, naši djelatnici u kratkom roku riješit će Vaš problem sa daljinskim zaključavanjem. Možete se naručiti ili posavjetovati putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon: 040 646 932

 

KONTAKTIRAJTE NAS !

PRODAJA: +385 (0)40 645 861
SERVIS: +385 (0)40 646 932
FAX: +385 (0)40 648 120

OIB: 35563624109

WEB: www.autodata.hr
TUNING: www.chip-tuning.com.hr

E-MAIL: info@autodata.hr 

ADRESA:
Autoelektrika Novak d.o.o.
Nikole Tesle 21, 40323 Prelog
Hrvatska

CHIP TUNING