Košarica0
Ukupno:0,00 kn
Vaša košarica je prazna.

Pravne informacije

 

Svako korištenje www.autodata.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Auto-elektrike Novak d.o.o.

 

Auto-elektrika Novak d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.autodata.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Auto-elektrika Novak d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.autodata.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Auto-elektrika Novak d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Auto-elektrika Novak d.o.o. nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije. Slike prikazane na web stranici su informativnog karaktera i ne moraju se poklapati sa kupljenim proizvodom. Auto-elektrika Novak d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.